Vlog

Vlog #2 van 2019: Ritalin

Hallo Allemaal,

Vlog nummer 2 van dit jaar staat weer voor jullie klaar. Ritalin geprobeerd, artsen voor het blok gezet, oma overleden en nieuwe medicatie.

4 reacties

 • Anne

  Nog gecondoleerd met het verlies van je oma. Hopelijk slaat de Ritalin als je er weer aan begint goed aan! Voor nu alvast een fijne vakantie en alsnog gefeliciteerd met je 35ste verjaardag.

  Groetjes, Annemarie (pots patiënt)

  • admin

   Bedankt Annemarie! Ik hoop dat je inmiddels een afspraak hebt kunnen maken in het Erasmus MC, zodat je misschien andere behandelingen kan overwegen.

   • Annemarie

    Bedankt voor je reactie! Ik ben inderdaad bij het Erasmus geweest. Ik krijg eerst hartonderzoek om zeker te zijn dat er niets met het hart zelf is naast de POTS. Daarna wordt er hopelijk een behandeling opgestart! Aankomende woensdag nog wel een tussentijdse afspraak bij dokter Versmissen.. Ik wil o.a. haar standpunt weten wat betreft Infuustherapie.. Daar lees je vele goede verhalen over. Hoe gaat het inmiddels met jou? En welke behandeling volg je nu inmiddels? Groet, Anne.

    • admin

     Hoi Anne, zag nu pas je reactie! Goed dat ze de rest ook onderzoeken, de ivig en infuus is Versmissen zonder meer bewijs zeker geen voorstander van, hopelijk in de toekomst meer onderzoek.

     Ik ben stabiel 4 uur per dag rechtop zitten verspreid over de dag, zal na de vakantie weer een vlog opnemen en dan met medicatie regime doornemen 🙂

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *