November 2016

Hallo allemaal,

ik kreeg een vraag van mijn tante om mijn vlog’s van ondertiteling te voorzien. Aangezien dit lang en tijdrovend werk is ga ik voortaan een geschreven blog, naast mijn vlogs produceren.

November 2016

Allereerst wil ik iedereen bedanken die de afgelopen tijd heeft gereageerd na mijn Diagnose van POTS, op Facebook waren veel mensen, waar ik weinig contact mee heb, toch heel erg lief en gaven steun door de berichten. Hoe de medicatie Mestinon tot nu toe bij me werkt kunnen jullie hier lezen.

Deze maand is het sinds lange tijd weer gelukt om wat leuke dingen te doen. Ten eerste de familie reünie in Rotterdam, ik vond het heel leuk om de familie weer eens te zien en gelukkig had ik voor mijn doen een goede dag. Jammer genoeg had ik meer dan 5 dagen nodig om weer een beetje normaal te functioneren hoge kosten voor een uitstapje van 2 uur. Ten tweede had ik nog een lunch met mijn vader en een etentje met Riccardo. Allebei kort gehouden maximaal 2 uur, maar ik had telkens minimaal 4 dagen nodig om weer in mijn oude vorm te komen.

De fysieke kosten voor het maken van een uitje vielen mij zeer tegen ondanks de nieuwe medicatie ben ik nog steeds niet in staat om de basis van de sociale dingen te kunnen doen. Een paar maanden geleden was rechtop zitten voor meer dan een half uur al niet mogelijk. Gelukkig gaat dit al wat beter, maar de vorm die ik had van vorig jaar is nog lang niet in zicht.

Hopelijk brengt december wat verbetering.