Blog April 2018 – Welke dosis is juist

Hallo Allemaal,

Iets later dan normaal, maar de laatste paar weken waren weer een stuk slechter dan de afgelopen 2 maanden. Natuurlijk jammer, waarom doet een medicijn het na een aantal weken of maanden niet meer.

Dit is jammer genoeg veel voorkomend bij auto immuunziekten, dit noemen we een flare up. De symptomen stomen weer op die juist een stuk minder waren. Voor mij is deze flare up weer een duidelijke indicatie dat POTS inderdaad een auto immuunziekte is, dat de medische wereld in deze tijd nog geen anti stoffen kan vinden in het bloed is alleen maar omdat ze er totaal geen aandacht aan besteden, omdat er nou eenmaal geen geld mee is te verdienen.

Flare ups kunnen komen door verschillende dingen. Stress, teveel fysieke activiteiten, warmte of gewoon een dip in het immuunsysteem waardoor de symptomen weer terugkomen.

Het weer terug gaan naar 4 uur per dag in plaats van 6,5 uur was natuurlijk niet leuk. De eerste week baalde ik er natuurlijk van, maar ik weet ook dat het nog slechter kan. Het lijkt erop dan ik na 3 weken wel weer de bodem hebt bereikt, maar wat nu? Waarom werkt de huidige medicatie niet meer.

LDN is een apart medicijn er bestaan geen protocollen voor. Ieder mens reageert anders op medicijnen en op deze medicatie zeker. De dosis ga ik de komende weken en maanden voor de bruiloft uitproberen en hopelijk kan ik een dosis vinden die me weer wat meer uur per dag gaat geven. Ik zou het leuk vinden om onze bruiloft niet op mijn tandvlees te hoeven doorstaan, maar gewoon een hele leuke paar uur te hebben met iedereen.