Alle Vlogs

 • Vlog #2 van 2022: Gesprek huisarts pa, afbouwen prednisolon en vakantie emoties.
  Hallo allemaal, Het heeft even geduurd, maar vlog 2 van 2022 is gemaakt. Met dit keer de uitkomst van het gesprek met de oude huisarts van Pa. Afbouwen van de prednisolon, hoe is dat gegaan? De vakantie en welke emoties hierbij vrijkomen komen ook aan bod. Let op dit is een lange 😉 Bedankt voor het kijken en hoor graag van jullie. Hug Wes
 • Vlog #1 2022: Afkicken, afscheiden nemen en afschrijven
  Hallo allemaal, 2021 is gelukkig voorbij, 2022 moet weer eens verandering gaan brengen. Deze keer een vlog over rouwverwerking. Daar heb ik expliciet tijd voor moeten nemen en heb dit dan ook gedaan. We hebben een nazorg gesprek gehad met de oncoloog, een klacht ingediend bij de huisarts en ondertussen nog een brief geschreven aan mijn vader over zijn laatste dag. Hoe ik hem beleefd heb, emotioneel zwaar, maar ik had ruimte nodig in mijn hoofd, mijn emotionele max was bereikt. Lees de brief Bedankt voor het kijken en hoor graag wat jullie van de brief vonden.
 • Vlog #3 2021: Toch nog een vlog dit jaar
  Hallo Allemaal, Ik wilde dit jaar toch nog een vlog opnemen, puur om mijn gevoelens en gedachten over het afgelopen jaar een beetje structuur te geven. Ik zal later in een aantal blogs een paar onderwerpen verder uitdiepen, want dan kan ik beter verwoorden wat ik daadwerkelijk wil zeggen. Bedankt voor alles dit jaar <3
 • Vlog #2 2021: Kanker, The Sequel
  Hallo Allemaal, Eindelijk heb ik weer eens de tijd en energie gevonden om jullie te updaten over de huidige situatie omtrent mijn vader en mijzelf.
 • Vlog #1 2021: F*ck Kanker
  Hallo Allemaal, De titel spreekt voor zich, hoe het nu met mij gaat na het verschrikkelijke nieuws.
 • Vlog 10: 2020 samenvatting en gelukwensen voor de vaste kijkers
  Hallo Allemaal, Het laatste vlog van het jaar is lang, maar zeker de moeite waard voor de vaste kijkers. Mocht ik mensen vergeten zijn, ik waardeer alles wat jullie voor me doen en jullie steun in alles wat ik doe. Cya all in 2021 <3
 • Vlog #9 2020: Experimenteren met dosis
  Hallo allemaal, Dit keer een korte update hoe het is gegaan met het experimenteren met de dosis dexamfetamine, wat dit doet fysiek en mentaal.
 • Vlog 8 van 2020: My body did it again! slecht nieuws
  Hallo Allemaal Bijna 2 maanden geleden heb ik jullie verteld over de vakantie, dit keer een minder leuk vlog, maar uiteraard ook een plan van aanpak. Jaja hier ook nog een tweede video, puur over dexamfetamine alle in en outs en hoe ik de tolerantie te lijf ga.
 • Vlog 7 van 2020: Vakantie!
  Hallo Allemaal, Weer eens tijd voor een vlog over de vakantie, hoe ging dat in ons eigen land en de auto. Hoe we de hittegolf zijn doorgekomen, de huidige vorm en wat emotionele mental stuff. Reacties zie ik graag weer tegemoet via mail, app of face to face 😉
 • Vlog #6 2020: 6,5 maand training resultaat EN jullie antwoorden
  Hallo allemaal, Ten eerste allemaal bedankt voor de reacties op mijn vraag in voorgaande vlog! Ten tweede wilde ik na 6,5 maand mijn training resultaten tonen aan jullie en het nog even hebben over mijn medicatie en de planning van de komende tijd. Ik zie jullie reacties graag weer tegemoet
 • Vlog 5 2020: Victory & Vraag aan jullie
  Hallo Allemaal, Dit keer een korte vlog om met jullie een mijlpijl te vieren en tegelijkertijd een vraag te stellen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!
 • Vlog #4 2020: Dexamfetamine & Training resultaten
  Hallo Allemaal, We zijn allemaal weer een maandje verder in quarantaine, dus genoeg tijd om weer eens een vlog te beluisteren ;). 14 Maart ben ik gestart met dexamfetamine, de resultaten zijn tot nu toe erg hoopgevend. Trainen gaat ook nog steeds gestaag door, met resultaat en hoe het mentaal gaat, want dat wil ik erin houden. Thumbnail foto uit September 2011, time flies. Alvast bedankt voor het kijken en luisteren en zie graag de reacties tegemoet.
 • Vlog #3 2020: Mentale vlog
  Hallo Allemaal, Normaal heb ik het vaak over de fysieke aspecten van mijn ziekte, daarom is het eens tijd om het over het mentale gedeelte te hebben. Iets langer dan wat jullie van mij gewend zijn, maar uiteraard de moeite waard 😉 Let op elkaar <3
 • Vlog #2 2020: Mindere vorm
  Hallo Allemaal, Deze paar weken zijn jammer genoeg niet zo goed verlopen als de maanden ervoor. Het was voor mij niet uit te vinden waardoor het kwam en de veranderingen in medicatie hielp ook maar een beetje, inmiddels gaat het weer iets beter. Voor de rest gaat het over de training, nieuwe medicatie en natuurlijk het corona virus want anders hoor ik er niet bij 😉 Inmiddels ook 4 reviews geplaatst op www.koffieslurper.nl, koop geen slootwater in de zak zou ik zeggen.
 • Vlog #1 van 2020: Training
  Hallo Allemaal, Het is weer tijd voor een nieuw vlog met een update. Hoe waren voor mij de kerstdagen, hoe gaat het met de training en hoe ging het gesprek met de arts in het Erasmus MC? Mede mogelijk gemaakt door koffieslurper 😉
 • Vlog 5 van 2019: De kuip en nieuwe behandeling?
  Hallo Allemaal, Welkom bij het laatste vlog van 2019, het waren weer enerverende weken, maar het resultaat mag er zijn. Naar de kuip geweest, misschien een nieuwe behandeling mogelijk en het resultaat van het sporten.
 • Vlog #4 2019: Afvalresultaat, hoe om te gaan met irritante mensen.
  Hallo Allemaal, Weer tijd voor een nieuw vlog met het verslag van de vakantie, hoe om te gaan met irritante mensen en het resultaat van Intermittent fasting gedurende 10 weken.
 • Vlog#3 2019: vAKANTIE EN PLANNEN
  Hallo allemaal, Weer een weekje terug van vakantie, tijd voor een nieuw vlog. Hoe is de vakantie gegaan en wat hebben we geleerd? Wat is nu mijn behandeling en wat is er uit het laatste telefonisch consult met de arts in het Erasmus MC gekomen? Alvast bedankt voor het kijken en zie graag de reacties of vragen tegemoet.
 • Vlog #2 van 2019: Ritalin
  Hallo Allemaal, Vlog nummer 2 van dit jaar staat weer voor jullie klaar. Ritalin geprobeerd, artsen voor het blok gezet, oma overleden en nieuwe medicatie.
 • Vlog #1 van 2019
  Het eerst vlog van 2019
 • Vlog 4de kwartaal 2018
  Hallo Allemaal, Jaja ik leef nog steeds, het heeft 3 maanden geduurd, maar hier is weer een nieuw vlog. Let op dit is een lange na de 3 maanden ;). Deze keer over mijn vakantie, nieuwe artsen en medicatie.
 • Vlog Augustus 2018
  Hallo Allemaal, Weer tijd voor een nieuw vlog, flink bijkomen na de bruiloft met nog een dipje van de afgelopen weken. Nu op weg naar het volgende ziekenhuisbezoek. Ik zie graag de reacties tegemoet.
 • Vlog Mei 2018
  Hallo allemaal, Weer een nieuwe blog en vlog voor jullie voor de maand mei, de reacties zie ik graag weer verschijnen.
 • Vlog April 2018
  Deze keer toch weer een dip ondanks de medicatie, gelukkig duurde deze een paar weken en geen maanden, echter de oude goede vorm met LDN is niet meer terug gekomen. Hoor graag weer van jullie.
 • Vlog Maart 2018 – 5000 stappen per dag
  Hallo Allemaal, Hierbij weer de update video van de maand Maart 2018, alsook een geschreven blog, ik zie graag de reacties weer tegemoet.
 • Jan/Feb 2018 Vlog
  BOE! Zo daar ben ik dan eindelijk weer met een update vlog, dit keer wat langer, maar de komende tijd zullen ze weer maandelijks voorbij komen. Ik zie graag jullie reacties weer tegemoet na deze lange tijd!
 • Vlog Augustus / September UWV Soap
  Hallo Allemaal, Deze keer weer een 2 maanden update van mijn kant. Met uiteraard de ups en de downs, maar gelukkig kon er ook een paar dingen afgestreept worden. De video met de volgende onderwerpen, het UWV, Medicatie, BBQ en reis Berlijn en hoe om te gaan met herstel.
 • Vlog – Juni/Juli 2017 inclusief Vakantie
  Dit keer een samenvatting van Juni en Juli over ziekenhuisbezoek, aanmeten van steunkousen, bloedtesten en in een aparte video, hoe ik op vakantie kan en waar ik rekening mee moet houden tijdens de reis. Alle reacties worden uiteraard weer gewaardeerd!
 • Vlog April/Mei 2017
  Een gecombineerd vlog van april / mei, dit keer geen energie voor een blog gevonden. Hopelijk volgende maand beter. Dit keer de volgende onderwerpen algehele vorm, UWV, sociale isolatie en nog meer fysieke ongemakken. Reacties zie ik graag tegemoet!
 • Vlog februari 2017
  Hallo Allemaal, Dit keer begin ik met het omschrijven van mijn dagschema van 4 uur per dag. Erna verder met de rest van Februari over het nieuwe medicijn Clonidine en een afspraak met de internist en chiropractor. Reacties en vragen zie ik graag weer verschijnen!
 • Vlog Januari 2017 – Wat kan ik wel en niet?
  Het eerste vlog & blog van 2017 is weer een feit, reacties en feedback zie ik graag weer tegemoet volgens de bij jullie bekende kanalen. Met de start van het nieuwe jaar een nieuw segment, iedere maand een nieuw symptoom fysiek of mentaal uitgelicht om het beter begrijpbaar te maken voor de gezonde medemens.
 • Vlog December 2016 – Gezond 2017?
  Een verlate decemberblog met dit keer op aanvraag ook weer een geschreven blog, dit zal ik voortaan blijven doen. Reageren kan door middel van deze mail te beantwoorden of gewoon via andere wegen die jullie allemaal wel hebben. Weer bedankt voor het kijken en lezen en zie graag de reacties tegemoet.
 • Videoblog November – Werkt Mestinon?
  Hallo Allemaal, Videoblog November 2016 staat weer voor jullie klaar. Reageren kan via de normale kanalen, of gewoon reageren op deze mail. Alvast bedankt!
 • Videoblog Oktober – Diagnose POTS
  Het eerste videoblog van weslee.nl, ik zie jullie reacties graag tegemoet.
 • POTS een diagnose waar je niks mee kan
  De diagnose POTS, komende tijd uiteengezet op mijn blog.