Vlog 4de kwartaal 2018

Hallo Allemaal,

Jaja ik leef nog steeds, het heeft 3 maanden geduurd, maar hier is weer een nieuw vlog. Let op dit is een lange na de 3 maanden ;).

Deze keer over mijn vakantie, nieuwe artsen en medicatie.

3 gedachten over “Vlog 4de kwartaal 2018”

 1. Zojuist je vlog gezien. Fijn om te horen dat je positief bent over het Erasmus. Ik zelf heb o.a. ook POTS.. wat na 22 jaar ziek zijn pas ontdekt is. Ik ga nu zeker een afspraak maken in het Erasmus. Mag ik je vragen of het een neuroloog of cardioloog is en hoe zij heet? Alvast enorm bedankt.

  groetjes, Annemarie.

  1. Hoi Annemarie,

   Bedankt voor je reactie, ik ben inderdaad tevreden voor nu ;). Multidisciplinaire aanpak en tenminste een plan.

   Dokter Versmissen is een vasculair internist en zal ik zeker even langs gaan.

   Succes

   Groetjes Wesley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *